Kommentarer og spørgsmål
Tak fordi du besøger Holistisk sundheds hjemmeside. Du kan skrive en hilsen til os ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Den bliver stående her på sitet - og vi får straks besked om, at du har lagt din hilsen, spørgsmål eller kommentar.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hanne Hansen, d. 12-02-2015
Jeg blev for 3 år siden ramt af tinnitus i forbindelse med stress. Jeg har nu læst om behandlingen Tinnitus miraklet af Thomas Coleman, det skulle have hjulpet rigtig mange. Er der nogen der har erfaring med det?


E-mail:
Skrevet af Charaka, d. 24-09-2014
Rigtige gode ideer på dette forum.
Jeg mener at det psykiske velbefindende er vigtigere end ernæringen. Hvis man f.eks spiser i et atmosfære af angst, vrede etc. så går det meget ud over fordøjelsen.


E-mail:
Hjemmeside: http://www.helseurt.com/kraeft/
Skrevet af Mathias Lund, d. 25-03-2014
Kære holistisk forum.
Jeg kunne godt tænke mig at vide noget mere om hvilken betydning kosten har i holisme. Håber i vil besvare mit spørgsmål!
Mvh Mathias


E-mail:
Skrevet af Susana Nielsen, d. 11-01-2014
Vil gøre opmærksom på en anden vej til helse og til en personlig proces for at forstå dig selv og dit liv (også tidligere):
Gennem en revision af det gamle skrift
I Ching, hvor al feudal sprogbrug er fjernet, er det nu muligt at få hjælp til at vende tilbage til ens sande selv.


E-mail:
Hjemmeside: www.helingproces.com
Skrevet af Steen Hansen, d. 27-09-2013
Kære holistisk forum.
Denne hjemmeside lyder meget spændende, men desværre lader det til, at den er ved at uddø. Jeg mangler at læse en masse af de interessante emner, men håber at få tid til det. Jeg vil dog lige fortælle, at indtil juni 1978, var det meget normalt at jeg havde alle de almindelige folkesygdomme, som forkølelse, influenza, ondt i maven, hovedet, ørene og flere andre steder, ligesom jeg havde pådraget mig kronisk sildigt i begge arme. Eft jeg havde været på et 5 døgns kursus i "Mellemmenneskelige relationer" forsvandt alle mine sygdomme forholdsvis hurtigt. I de senere år, er mit helbred igen ved at komme ud af balance, hvor jeg BL.a. er blevet døv på højre øre, ligesom jeg har et par andre småskavanker hovedsagelig i højre side, så det er faktisk noget jeg gerne vil bearbejde, hvis jeg kan finde " de rigtige knapper at trykke på"!
Er der nogen der har lyst til at kommentere dette, er I meget velkommen til at maile til mig. Mvh. Steen


E-mail:
Skrevet af Jonas, d. 20-12-2012
Hej vi er en gruppe elever fra egumvejens skole i fredericia, vi har projektuge i uge 5, og vi har valgt emnet "Kræft med fokus på børn" vi ville gerne høre om der er nogen der kan komme til fredericia i uge 6 mandag eller tirsdag og komme og fortælle om hvordan det er at have kræft, det skal helst være et barn. det behøver ikke tage særlig lang tid, men 10 - 15 minutter


E-mail:
Skrevet af Silvana Pellegrini, d. 23-06-2008
Kære Holistisk Forum,
nu er jeg endelig kommet gennem alle jeres sider, og vil bare sige: Godt initiativ. Glæder mig til at følge med hen ad vejen.

manga hilsner


E-mail:
Hjemmeside: http://www.globalhouseholistic.com/
Skrevet af Marianne Kirkskov, d. 14-03-2008
Tak for initiativet - verden har brug for dette.Jeg vender tilbage med mere.

Kærligst Marianne


E-mail:
Hjemmeside: www.stjernebroen.dk

Nyeste kommentarer

24.02 | 10:22🙏💖Fine tanker - universelle ~ livet 🙏💖☀️🌳🌈🍀🌟👍

...
28.02 | 06:55
Sundhedsforståelse har modtaget 4
24.02 | 10:18
Terapeuter har modtaget 1
07.05 | 17:32
Forside har modtaget 5