Krav til medarbejderne i huset
hvem arbejder der

Hvem finder vi i det holistiske sundhedshus

Til det holistiske Sundhedshus er tilknyttet konventionelle og alternative behandlere, terapeuter og frivillige. De har et formaliseret samarbejde fagligt og organisatorisk. Udbygning af kendskabet til hinandens arbejdsområder og tankegange er en væsentlig del af samarbejdet.

Samarbejdet mellem professionelle og frivillige   er et vanskeligt, men interessant felt at udvikle. Den gensidige respekt for hinandens indsats er en afgørende forudsætning, der kræver opmærksomhed, når aktuelle projekter sættes i gang. Men der er erfaringer at trække på fra andre sektorer – og fra patientforeningerne. Mange gode erfaringer.

Samarbejdet læger - alternative behandlere

Et vigtigt udviklingsområde er samarbejdet mellem konventionelle og alternative/komplementære behandlere. Her er der grund til at gøre erfaringer.

I samarbejdet vil jeg nævne et par aspekter:

-              henvisning til hinanden er naturlig, men åbner op til utallige spørgsmål omkring visitation, diagnostik, rådgivning og behandlingsmuligheder. Det forudsætter kendskab og tillid til hinanden og til de anvendte behandlingsformer. Et dybere dialogarbejde om den enkelte behandlers selvforståelse af sygdom, sundhed og behandling kan være en god indledning til et samarbejde.

-             Udvikling af behandlingsstrategier er en videreudvikling af samarbejdet. Det er en faglig udfordring at nå frem til en fælles indsats i forhold til den enkelte patient - og i forhold til hver enkelt sygdom. Det enkelte sundhedshus må udarbejde sine strategier – og dokumentere deres arbejde . Der vil ofte skulle arbejdes med fokus på flere energiniveauer. Det kan ske i den enkelte behandling eller med forskellige behandlere. De kan arbejde sideløbende eller i forløb, hvor fokus efterhånden flyttes fra et niveau til et andet. Ikke mindst i forhold til kræft er dette interessant at udforske.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.02 | 10:22🙏💖Fine tanker - universelle ~ livet 🙏💖☀️🌳🌈🍀🌟👍

...
23.10 | 14:46
Terapeuter har modtaget 2
28.02 | 06:55
Sundhedsforståelse har modtaget 4
07.05 | 17:32
Forside har modtaget 5
Du kan lide denne side